76.

Jag tar och bjuder på lite mobilbilder som levererar sommar.


Midsommartårta.


Jordgubbe


Jordgubbar med chokladsås.

75.

Midsommar fixad hemma hos Linnéa med vacker vägg som bakgrund.

Igår var jag hemma hos Linnéa, vi gjorde jordgubbstårta som nog var den smarrigaste jag ätit på länge. Det grillades grillspett och kokades smörslungade färskpotatis, fast jag glömde dillen. Goda tider, var det/är det. Även lite knapriga "pappa äter du chips"-chips och chilinötter flög ned i magsäcken. Lite cider och finkläder fick också finnas med på kvällens agenda. Även en cykeltur till Sandsnäs och lite dans med kvällen till ära.

Idag är jag fortfarande hos Linnéa, men far min kommer snart och hämtar mig. Jag är krasslig som igår med halsont och feber, men det är så det ska vara vid högtider när man heter Sixten.

74.

När mamma är borta, dansar Sara framför Tvn. Läs: Ser på Disney Channel
Mamma har åkt till Norge och börjat jobba.

När Sara får saker sålda, får Sara följa med till Turkiet en vecka.

Med mamma i Norge sitter vi utan en internetanslutning i skogen.

Här fick ni små uppdateringar om tillvaron i Gävles djupa skog.

73.

Jag har hoppat runt i mina träningsklädder och hjälpt mamma alla världens matpajer. Sedan har jag hoppat runt och bakat tårta. Allt med musik på nästan högsta volymen. Kom inte iväg på joggingrundan idag för att det spöregnade så tråkigt. Men dansa runt och hoppa är mycket roligare.


Jag är tyvärr inte så vig som jag önskar att jag vore när jag dansade till Single Ladies.

72.

För någon dag sedan så träffade jag och pappa min gamla lärare på ICA. Vi kom in på USA-flytten och han blev nog lite förvånad. Han hade inte trott att jag skulle göra något sådant, knappt att jag skulle flytta till Gotland eller Örebro. När jag hade honom i skolan var jag så liten, försynt och jag ville absolut inte ta plats eller höras.

Nu är det ändring på det, nu kan jag både prata och ta lite plats. Förr kunde jag absolut inte ringa till någon, nu kan jag till och med ringa till okända i USA. Förr kunde jag inte prata inför folk, nu kan jag skratta, skojja och leva med andra, även okända. Mycket har ändrats och jag har då utvecklats till det bättre.

Jag är inte längre en liten rädd skitunge.

71.

Jag fick i uppdrag att fota en hel del saker och lägga upp annonser på blocket om detta. Det är alltså gjort och här kan ni få ta del av annonserna.
Hörnskrivbord och dagbädd - Dagbädden är såld
En komplett trädgårdsdamm att bygga ihop.
Cyklar
Flera däck - De till Golfen är sålda

70.


In till Gävle och leka med Bekka om en stund. Jag väntar bara på att klockan ska bli åtta så att jag kan få skjuts in till Hedesunda för att kunna ta bussen till Gävle. Medan dunkas det musik, tvättas tänder, sprayas lite parfym och förbättring av mascaran. Sådant där som man gör för att fördröja tiden tills kvällen börjar.

69.

Jag var riktigt magsjuk i onsdags och kunde därför inte följa med på lillasyster Sannas skolavslutning när hon gick ur nian. Jag fick istället ligga hemma och mer detaljer behöver inte nämnas. Vid fem på eftermiddag fick jag fem jordgubbar och ett glas saft på sängen, några timmar senare var jordgubbarna slut och halva saftglaset. Sen vid nio fick jag lite knäckebröd på soffan.

Det bästa med att vara sjuk är att få sådan service, fast det överväger dock inte sjukdomen.

Igår mådde jag relativt bra, åkte till in till Gävle med mamma och letade resväskor eftersom jag måste ha två nya när jag åker till USA. Sedan åkte vi till Valbo och letade runt på Köpis. Där blev jag slut och vi åkte hem och sov i solen, åt lite och skjutsade in mamma till Gävle där hon skulle ut och äta.

Jag har ett väldigt stort intresse att åka bil. Jag älskar att åka pappas bil och följa med överallt, jag skulle kunna sitta hela dagar i den bilen.

Idag har magen vunnit över mig och jag mår illa igen och det krampar som tusen nålstick som gröper vackert. Mår alltså inte så bra längre, men smittar inte. Klarar jag ska jag in till Gävle ikväll och umgås med Bekka som får sommarlov idag. Fast i detta läge låter det inte så troligt, vi får se hur det utvecklas.

Och det är bara 39 dagar tills jag flyttar till USA.

68.

Jag: Jag vill också ha en katt och fota.
Pappa: Jag såg en död katt vid vägen igår när jag körde till stan, vi kunde ha stannat och fotat den.

67.


Sista bilden tagen i lägenheten i Örebro och i Örebro för den delen. Jag saknar än inte staden, men vissa människor. Staden kommer jag nog inte sakna, men jag önskar att det hade funnits fler klubbar i Gävle och att de hade lite som i Örebro med evenemang och bättre inträde.

Nu har jag varit hemma hos mor och far i några dagar och det har varit lite som en dröm.
Jag har hunnit bygga studsmattan, hoppat runt, kört Brumma, solat och levt rövare. Varit i stan och tittat på skräckfilm och varit på Old Saints och fått en bluefish, den bästa lakritshoten genom tiderna.

Och nu fortsätter äventyret med solande, hälsa på syster, köra lite mer Brumma, hoppa höga hopp på studsmattan och leva mer rövare.

66.

Jag fick förresten hem visumet för någon dag sedan. Det räcker fem år istället för fyra som jag sökte, det är ju skönt. Mega bra, då kan jag vara där lite längre om det blir så.

65.

Igår klockan tio kom pappa till Örebro för att börja flyttandet och det sista flyttstädandet för att sedan lämna nycklarna till vad som varit mitt hem i några månader. Halv tolv hade vi både hunnit packa in allt i släpvagnen, flyttstädat och lämnat nycklarna. Det gick fort.

Därefter tänkte vi åka till IKEA och äta lunch, fast frukost för min del. Någon hade nämligen tagit min matlåda under en fest i korridoren mitt i natten, som jag hade tänkt ha till frukost. Jag är mest besviken för att min fina matlåda med rosa lock inte hittades, maten sure, men matlådan.

IKEA trippen avbröts för att jag fick svar från min förra husvärd, eller han jag hyrde ett rum utav. Vi skulle hem till honom och köpa vildsvinskött som han hade skjutit. Gick fort och smidigt och mitt konto skriker nu efter pengar, då den endast lyser med fem kronor.

Därefter åkte vi faktiskt till Max och åt frukost, en väldigt konstig frukost tycker jag allt, men det var trevligt.

Sedan var det bara resan hem och vi kom runt fyra har jag för mig. Så fick vi plocka ur allt ur mitt rum för att sedan ställa in allt som jag hade med mig från Örebro. Nu ser det bra ut här igen, men tapeterna fungerar inte riktigt tillsammans med möblerna. Fast jag ska ju bara bo här lite mer än en månad.

Men nu lyser solen och fåglarna kvittrar, så jag ska bädda sängen och duscha för att sedan gå ut i solen innan vi åker till MediaMarkt.

64.

Jag sitter här och äter frukost bland flyttkartonger och saker överallt. Imorgon flyttar jag hem till mor och far. Det ska bli så skönt. Jag sitter även och läser igenom uppsatser en sista gång innan min sista opposition. Det känns lite tungt, mest för att det verkar riktigt läskigt att opponera den här gången. Ser så strängt ut på informationen om det, men det ordnar sig alltid.