212.

Ett lite mer tråkigt inlägg är på infart, för er som inte vill läsa gå och gör något mer produktivt, som gör läxorna eller varför inte ta ett skönt bad med levande ljus? - Skulle jag gjort om kranen hade funkat.

Till det som jag faktiskt känner. Jag längtar bort, jag längtar inte till Sverige, men jag vill inte vara i Santa Barbara just nu. Jag skulle gärna åka till Sverige ändå och hälsa på kyla och snö, eller egentligen bara människorna. Det som är det hela underliggande är att jag bara längtar bort från den här staden. Jag kan åka vart som helst förutom här.

Skriver en uppsats som gör ont och huvudet väntar på att få migränanfall och magen äter sådant den inte tål. Känner för att flytta hem, men vill gå min utbildning, men vill flytta någon annanstans. Jag är förvirrad och vattnet smakar klor. Det kryper kryp på väggarna och jag skriker som en liten treåring och gråter inombords.

Jag glömmer saker och kan inte ha på mig vanliga skor för jag har en bula på hälen, som säkert måste opereras, skulle inte förvåna mig. Mina ögon samarbetar inte och jag känner för att klaga.

Men till lite perspektiv. Det är bra mycket bättre här än Örebro. Jag älskar landet, jag älskar språket, jag älskar studierna, men jag är trött på vad som finns i Santa Barbara.

211.

Don't get me wrong, men jag kan knappt vänta på att få lämna Santa Barbara lite, i varje fall för en helg. Nästa helg väntar helt enkelt Sixflag, IKEA, cheesecake factory och LA. Sixflag är en massa berg och dalbanor så får packa med mig lite extra kläder om jag dör i luften. IKEA vet ni alla vad det är, där ska det köpas en bokhylla, lite roliga saker, kanske en växt (?) och bröd, kanske få lite svensk mat. Cheesecake factory är en trevlig middagplats med underbara cheesecake till efterrätt, min favorit är choklad och jag har då bara ätit där en gång, så kan inte riktigt säga något egentligen. LA vet ni också, Los Angeles.

Vad har jag annars att erbjuda er läsare? Plugg, plugg, skratt på golvet och Svampbob blir erbjuder Smirnoff Ice. Jag har haft andra stora provet i matematik och även fått ett mejl från läraren där han skrev att jag gjort ett riktigt bra jobb med ett A. Annars har jag haft engelska och förvånat ena läraren med att ha skrivit en underbar uppsats med sådant målande språk att hon älskade den. Det går helt enkelt bra här.

Önskar dock att jag kunde flytta till New York eller någon annanstans där det inte svämmar över av svenskar, hur ska jag kunna lära mig engelska om de finns överallt, klart man umgås med de man redan känner då.

210.

Långhelg denna helg. Ledig fredag (är jag varje fredag faktiskt) och ledig måndag, gamla födelsedagar som kommer upp tydligen. Annars sitter jag precis just nu i klassrummet halv sju på morgonen och väntar på att lektionen ska börja. Medan söker jag information vad jag ska göra på springbreak, jag har ingen aning, flera åker till Mexico och jag blir nog kvar här i Santa Barbara eller så kanske jag åker till LA.


209.

Nästan all tid har gått åt till skolarbeten, men lite tid har gått åt till downtown och krogen, men även filmfestival, bio och prisutdelning. Det har varit Santa Barbara International filmfestival och eftersom Sandra läser den kursen har hon fått extra biljetter så jag och Kristin har fått följa med och se spektaklet.

Men nu får jag sakta ned igen, för jag är sjuk. Igen. Till råga på detta så har jag lyckats skaffa mig en spricka i handen också. De får helt enkelt sluta lägga plattorna ojämna för ibland kan det komma en som inte ser sig för helt ordentligt som jag.

Vad mer? Bara att jag måste sluka mig i skolarbetet igen.