221.

Jag tänkte meddela att den 11:e juli åker jag tillbaka till Skandinavien. Hälsar på Danmark i några dagar och sedan bär det av till Sverige igen.

Ni har så rätt så som ni tänker. Jag lämnar college livet i Kalifornien. Skolan här har alldeles för mycket krångel med cutbacks. De har tagit bort flera av de kurser jag hade behövt för mitt certificate och några av de kurser jag valt för min AA. Sedan håller de nu på att kanske ta bort hela sommarskolan.

Jag har valt att åka hem då skolan krånglar en massa, och för att en AA inte har någon motsvarighet i Sverige. Vilket kan vara bra att ha. Sedan kostar det en förmögenhet att gå här. Sen är skolan gratis i Sverige, vilket är ett stort plus.

Vi ses i sommar Sverige!

220.


San Francisco.


50 dagar kvar till New York, hur kan man inte vara taggad och peppad?

219.



Jag är väldigt lyckligt lottad. Jag bor i det landet jag har längtat efter att flytta till. Jag studerar något jag verkligen tycker är roligt. Jag har vänner i flera olika länder. Jag har planer. Jag har tak över huvudet, världens bästa Tudde och ett gigantiskt fluffigt täcke. Jag har kläder jag tycker om, en stil som är jag. Jag bor med två helt hilarious människor som gör att jag skrattar varje dag.

Minus, för många svenskar. Men allt det andra väger upp så mycket mer.

Springbreak är över och mycket plugg har hunnits med. Inte bara plugg heller. På fredag/lördag natt åkte vi till San Francisco med bussen, möttes av spöregn. Men regn ska inte stoppa oss! Vi tog oss till hotellet lämnade grejerna och vandrade ut på upptäcktsfärd. Skaffade paraply och regnponcho. Vi besökte Alcatraz och åt på Cheesecake factory och njöt. Söndagen var mycket bättre dock eftersom det inte regnade och vi åkte till SIxflag där det knappt var några köer och solen lös. Sixflag är ett nöjesfält med massa berg-och-dalbanor, här i San Francisco fanns det även djur som lejon, elefanter, pingviner, hajar och giraffer. En hel dag spenderade vi där och nästa dag en turistdag igen, då vi besökt Golden Gate bron, Fisherman Wharf och njöt i storstaden. Sista dan var dock också regnig och vi kände inte för att springa runt med våra väskor i regnet. SÅ vi gick runt i ett stort shoppingcenter och tittade runt, men här var de som stod i de små stånden väldigt på så det var inge roligt. Det blev en bio istället och sedan en sväng till Cheesecake factory igen. Hemresan stod sedan på schemat och därefter har vi bara varit hemma och mysigt i soffa, tittat på serier och pluggat.