227.

Jag flyttar till en annan sida där andra saker ter sig, där andra saker visas. Live by love
 
På fronten i livet där det regnar och solar. Där jag åker på semester lite titt som tätt så har jag nu kommit tillbaka till min hemstad Gävle. Jag har hunnit vara iväg på husvagnsemestrar och träffat fina människor. Dock har vädret varit som alla svenskar säger, sämre. 
 
Jag har skrivit kontrakt för en lägenhet med inflytt den 16:e augusti, den ska dock målas om innan jag flyttar in helt.
Jag har även blivit antagen till ämneslärarprogramet för gymnasiet med inriktning engelska här i Gävle.
Det går bra här.

226.

 
Las Vegas var sådär galet som man tror det är från tvskärmen. Det var sådär roligt att man vill dit igen.
 
Att komma in i Nevada eller för den delen in i öknen var en liten klimatförändring. Nu kom ökenbollarna och kaktusarna fram. Värmen steg flera grader och kolsvarta kvällar var även dem minst 38 graders värme. Det var skönt helt enkelt, lite varmt på dagarna när solen lös på och vi vandrade The Strip upp och ned för att titta på alla hotell och kasinon. 
 
Hotellen var sådär pampiga och som tagna från olika delar av världen. Vi kom till Paris, New York, Venedig och så vidare, men vi bodde på det rosa hotellet Flamingo. Vi låg vid poolen några timmar om dagen och vandrade runt resten av tiden. 
 
Att komma till Nevada och speciellt The Strip är som att komma in i nya lagar. Här får du gå öppet på gatan och dricka alkohol. Vi köpte stora rör med isdrinkar och smuttade, var dock alldeles för stor drink för att orka dricka upp. Men en sak som är säker, man bör verkligen vara minst 21 för att åka till Vegas om man åker dit för att få gå in på klubbarna. Det är även 21-årsgräns på vissa pooler. 
 
Men att gå ut i Vegas var sådär roligt som jag hade tänkt mig och sådär knasigt som man ser på tv. Det var helt enkelt kul i Las Vegas.