222.



Nu var det länge sedan flygbiljetten till Danmark bokades och jag befinner mig just nu i New York. Jag har märkt att det var bra länge sedan jag faktiskt skrev här också. Men vad skulle jag skriva? Att jag är osäker på vad jag vill göra med min framtid? Att jag inte vet vad jag vill bli? Att jag känner att det ska bli roligt att hälsa på i Sverige, för jag ser det som att hälsa på. Mitt hem är i luften. Att jag inte vill lämna USA, att jag älskar landet, värmen, modet, stränderna, människorna?

Vilket fall jag är i New York nu, har varit här i några dagar, gjort alla turist saker och bara njutit av att jag är i världens bästa stad. Det är nog hit jag ska flytta, jag måste bo här ett tag i alla fall. Vi har varit upp och sett ut över hela New York, hälsat på frihetsgudinnan och gått på Times Square. Vi har varit till Connecticut och varit i New Haven och tittat på Yale University. Det är verkligen en skola jag skulle vilja gå på, stor, vacker, underbar akademiskt och finns bra aktiviteter för alla. Om det inte vore så dyrt. Biblioteket är en katedral, jag menar bara det skriker att det är en skola för mig.

Om någon dag åker vi tillbaka till Santa Barbara där vi ska vila upp oss lite och låta de sista veckorna för mig bli de bästa. Kommer göra ont att flytta.