225.

Cooney Island i New York
 
Två helger kvar. Vegas en helg och sedan inget planerat.
 
Varit iväg på upptåk hela helgen, vilket har varit trevligt. En sista sväng till Los Angeles, Santa Monica, Hollywood, Cheesecake factory och lite andra ställen har gjorts och det känns fint samtidigt som sorgligt. Får helt enkelt tänka på att jag kommer tillbaka någon annan gång. 
Nu är jag dock trött i kroppen och fortfarande sjuk. Jag får vila upp mig till Las Vegas.
 
Fortfarande går tankarna i hur i vida världen jag ska få hem allt. Det får gå!

224.



De sista dagarna gäller det att ha mycket att göra och uppleva allt en sista gång för den här gången. Idag tar vi den svarta faran (Mustangen) och hämtar Sandras kompis Emma på LAX. Svänger självklart förbi IKEA och köper lite svenskt gott.
På fredag åker vi till Six Flag ännu en gång. Vilken tur det var att vi köpte årskort förra gången. Lördagen spenderas till att turista i Los Angeles igen. Se på stjärnorna, Hollywood-skylten och strosa runt på Santa Monica Pier. Det blir lite som det blir.

Nackdelen är att jag är sjuk igen. Inte lika sjuk som under finals veckan då jag gick runt på antibiotika. Men tillräckligt för att vara seg i kroppen och huvudet.
Det gör inget, det kommer bli kul ändå. Sedan har jag att se fram emot att åka till Las Vegas nästa helg.

223.



Fotograf & redigerade: Therese Henriksson


Det är mindre än en månad kvar tills jag åker tillbaka mot Europa och Skandinavien. Om en månad med någon dag hit eller dit kommer jag vara tillbaka i Gävle och det känns ganska skönt faktiskt. Det väntas mycket roligheter som återförening av pinglorna från gymnasiet.

Jag har kommit fram till att jag är inte ett dugg nervös eller rädd för att åka till nya länder själv. Men jag vågar inte gå till gymmet själv. Det måste vara lite tvistat det där. Jag har skjutit upp träningen väldigt mycket för att jag just inte vill gå ensam till gymmet. Men jag skulle inte tveka en sekund om jag hade pengar till att vara volontär i Nepal på ett barnhem eller lära ut engelska i Zanzibar, varför inte sköta om elefanter i Thailand, eller ta hand om lejon och tigrar i Södra Afrika. Jag skulle inte tveka om jag fick den möjligheten. Ta hand om pandor, eller dyka med hajar. Hajar det kanske jag inte riktigt hade velat göra för jag rör inte vatten längre. Jag vill ut och resa. Jag vill se hela världens alla skrymslen.