135.



Vi var iväg till Ventura och gick runt på ett stort mall med massa butiker där det är billigare kläder trotts märken. Det sjönk ner en hel del kläder i mina kassar och tre par skor, trotts denna hög av nya prylar säger kontot nästan bara minus två tusen kronor. För den mängden är det inte speciellt mycket tror jag. Ett par Reebook runtone, två par Converse, en klänning, ett par leggins, ett vanligt vitt linne, en kjol, en skinnväst, en Tommy Hilfigher tröja och ett par Adidas shorts.

Efter shoppingturen tog vi taxi till bussen som dock hade åkt och vi missade den med fem minuter, alltså den gick en halvtimme för tidigt. Vi som snällt stod där ute och väntade och sedan kommer en vakt och ber oss att komma in i vänthallen för att det inte är säkert att stå där ute. Lydiga flickor går vi in och väntar och sedan får vi veta detta att bussen har åkt. Vi hade två alternativ, vänta till nästa buss och få gå ute och gå på gatorna i några timmar för att dem skulle stänga vänthallen (fortfarande farligt att gå ute). Andra alternativet var att ta och byta in biljetterna till tågbiljetter istället, vi valde det senaste alternativet, även om det var några dollar dyrare. Bättre dyrt än farligt.

Dock var denna karl som satt vid tågluckan en av de segaste männen jag någonsin har stött på, en stressad Sara blev inte glad när han inte förstod att Therese nummer var Therese nummer, eller när han var tvungen att skriva allas namn med ett finger på tangentbordet, segaste mannen i världshistorien. Tur var hann vi med tåget och kom hem till slut. Lyckliga och glada gick vi hem med en hel del nytt och lekte med ägg och kylskåpspoesi.

Kommentarer
» J

Oj, 2000 spänn - för allt det där är inte illa pinkat sötnos! Du får visa upp godingarna här :) Nyfiken.



Och vilket område var farligt? Humhum.

Puss

2011-09-13 // 22:18:46
URL: http://dontevergiveup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback