197.



Sista dagen i Santa Monica, sedan bär det av till Santa Barbara igen för att sova och sedan upp igen och åka till San Diego. Man kan fråga sig varför vi åker tillbaka till Santa Barbara egentligen eftersom det blir fram och tillbaka. Ibland tänker man inte så långt, men det vi tänkte då var att åka hem och tvätta, packa om och hämta julklapparna. Vi har hunnit med mycket dessa dagar.

Vi har hunnit leka med en urgullig liten unge som just nu sitter hos Therese och morgon sjunger till Disney låtar. Vi har hunnit åka runt och kollat i Los Angeles och Santa Monica. Första dagen åkte vi i ett kvarter och såg vackra jullysen på hus och olika dekorationer. Vi har varit i Beverly Hills. Vi har vandrat omkring i Santa Monica och på piren och även vandrat runt på tredje och andra gatan i Santa Monica och vandrat runt på shoppingställena. Vi har vandrat runt i El Segundo och varit på en sportaffär. Vi har varit i en affär som säljer Marabou och andra svenska saker som Oboy, grötris och pärlsocker.

Vi har även varit duktiga och sprungit varannan dag ett tag nu. Första gången vi sprang i El Segundo så sprang vi en hel del för långt när vi skulle tillbaka hem, så från en springrunda som bör ta 40-60 minuter tog över två timmar. Det är så det går när man inte är lika uppmärksam på nätterna vart man kom ifrån.

Vi har även varit på bio, Sherlock Holmes 2. Idag ska vi också på bio men en större bio. Det är mycket bus vi hittar på här i Staterna och härligt är det. Mer bus väntas också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback